Resultaten voor Retentie

Retentie
Hoe krijgt mijn organisatie een retentiebeleid? Retentiemanagement.
En wat is de link met retentiemanagement en retentiebeleid? De letterlijke definitie van retentie is vasthouden dus retentie in een HR of HRM context wil dan het vasthouden van personeel zeggen. Maar er bestaan nog synoniemen voor retentie of in elk geval uitbreidingen. Neem nu retentiemanagement dat is het managen van retentie. In feite gaat het hier over hoe organisaties hun personeel kunnen binden en boeien. Een ander voorbeeld is de definitie van retentiebeleid. Een retentiebeleid is het beleid dat is opgesteld door een organisatie om aan retentiemanagement te kunnen doen. Hier worden de afspraken regels processen stromen en dergelijke meer in vastgelegd. Waarom moet een organisatie een retentiebeleid hebben?
Retentie papier Wikipedia.
Vezelmateriaal wordt over het algemeen beter in de papierbaan behouden dan de vulstof dat wil zeggen de retentie van de vezels is beter dan de retentie van de vulstof. Retentie is afhankelijk van de maaswijdte van de zeef maar ook van de consistentie van de vezelmassa in de uitloopopening van de oploopkast normaliter tussen 05 en 1%. De grootte van de deeltjes is niet alleen verantwoordelijk voor een bepaalde mate van retentie. Er zijn ook colloïdale krachten tussen de vezels en de vezels en de vulstof die de retentie verbeteren. Verdere verbetering van de retentie kan bereikt worden door het toevoegen van retentiemiddelen aangezien er geen sterke binding heerst tussen vulstof en papiervezel.
retentie Nederlands woordenboek Woorden.org.
1 het op of vasthouden van bepaalde stoffen door het lichaam biologie. recht om zaken die van iemand anders zijn te houden totdat er sprake is van een compensatie. 20 definities op Encyclo. neologisme of ex-neologisme Citaat Nog te weinig Belgische bedrijven hebben een goede retentiestrategie. Dat is een strategie die ertoe moet leiden dat oudere werknem. medisch scheikunde ophouding het vertraagd afgeven of vasthouden van iets.
Retentie 22 definities Encyclo.
Uitspraak r'tntsi re'tntsi Verbuigingen retenties meerv. 1 het op of vasthouden van bepaalde stoffen door het lichaam biologie Voorbeeld urineretentie 2 recht van retentien. neologisme of ex-neologisme Citaat Nog te weinig Belgische bedrijven hebben een goede retentiestrategie. Dat is een strategie die ertoe moet leiden dat oudere werknemers vooral vijftigplussers geboeid blijven door hun werk en het bedrijf niet verlaten. Het Engelse woord retention komt al geruime tijd voor in de marketingwereld. Het gaat dan v.
Retentie Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Retentie betekent vasthouden in diverse betekenissen. In de tandheelkunde houvast van een gebitselement vulling kroon enz. Retentie leren vakterm bij het leren het onthouden van informatie. Retentie-index van Kováts begrip in de gaschromatografie. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Retentie of met Retentie in de titel. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Retentie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Retentie en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen?
Nederlandse synoniemen van retentie ander woord voor retentie.
Puzzelomschrijvingen van retentie in het puzzelwoordenboek. Het vasthouden van stoffen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen. Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan wel had ik de Nederlands.
Retentie Webhelp.
Onze Dienstverlening Customer experience en contact center dienstverlening. Kennis en begrip van uw klanten zijn essentieel voor een succesvolle retentie van klanten. Webhelp kan klantgedrag steeds nauwkeuriger voorspellen dankzij digitale kanalen en inzichten uit analyses van alle informatie die over de klant verzameld kan worden. Zowel de statische informatie in klantaccounts als de dynamische insights op basis van interacties worden gebruikt om een goed begrip te vormen van de wensen en behoeftes van elke klant. Zodra wij deze informatie hebben verzameld gebruiken we dit om op basis van elk profiel de next best offer-strategieën te bepalen.
Retentiemanagement Wikipedia.
Wachten tot de witte raaf aan de deur komt kloppen? Vannieuwenhuyze Retentie in tijden van fluïditeit. Onderzoeksrapport naar factoren die de hedendaagse werknemer binden aan zijn organisatie. Antwerpen Universiteit Antwerpen Centrum voor Longitudinaal en Levensloop Onderzoek CELLO 2008. Vanmalcot Onderzoek naar de gehanteerde organisationele retentiepraktijken voor oudere werknemers in de profit en non-profit sector. Licentiaatsscriptie Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen 2008. Kabinet van Vlaams minister van Welzijn Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen Werk maken van werk in de zorgsector. Actieplan ter bevordering van de werkgelegenheid in de zorgsector. Conceptnota 21 mei 2010. Thema 2 Moeder waarom leiden wij?

Contacteer ons