Op zoek naar Retentie?

Retentie
Retentie Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Retentie betekent vasthouden in diverse betekenissen. In de tandheelkunde houvast van een gebitselement vulling kroon enz. Retentie leren vakterm bij het leren het onthouden van informatie. Retentie-index van Kováts begrip in de gaschromatografie. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Retentie of met Retentie in de titel. Dit is een doorverwijspagina bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Retentie inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Retentie en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen?
Retentie betekenis en definitie.
Bron http//www.complete-encyclopedie.nl/Woordenboek/Synoniemen R/pagina 3/Retentie/. Betekenis voor Retentie toevoegen. Voeg in onderstaand formulier een betekenis van het begrip Retentie toe. Velden met een ster zijn verplicht! handel in opgespaarde rechten.
Retentie behandeling.
Rode wijn zou cariës en gingivitis tegengaan. Na het beëindigen van de actieve orthodontische behandeling volgt er een periode van passieve behandeling retentie nl het vasthouden van het behaalde resultaat dmv een draadje in de onder-en boventandboog in combinatie met nachtbeugeltjes in de onder-en boventandboog. Volgens een recente studie is immers aangetoond dat de tanden na een orthodontische behandeling / 350 dagen tijd nodig hebben om zich te stabiliseren op hun nieuwe positie.
De of het retentie? Welk lidwoord.
Deutsch Speicherung Bekijk of het der of die Speicherung is. Français rétention Bekijk of het Le o La rétention is. Jou of jouw jouw retentie. Wat rijmt er op retentie. Elk of elke Elke retentie. Aanwijzend voornaamwoord Die retentie. Bezittelijk voornaamwoord Onze retentie. Wat rijmt er op retentie. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden.
Betekenis Retentie.
Je kunt ook zelf een definitie van Retentie toevoegen. Mate waarin klanten bij voorkeur met een hoge Lifetime Value blijven en wegloop kan worden voorkomen. Niet of niet volledig kunnen uitplasssen de Bron pvvn.nl. Engels Retention ophouding Bron ziekenhuis.nl. het vasthouden van druppels puur product meestal organische stoffen zoals olie binnen een bodemmatrix waardoor transport of uitwisseling uitsluitend mogelijk is door diffusie.
Nederlandse synoniemen van retentie ander woord voor retentie.
Puzzelomschrijvingen van retentie in het puzzelwoordenboek. Het vasthouden van stoffen. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen. Kersttraditie met een luchtje eraan? De vele namen van de kerstman.
Toon items op tag retentie.
Mislukken je pogingen om je gebruik te verminderen? Voel je je slecht als je niet gebruikt hebt? Bekijk onze FAQ of doe de test. Home Verslaving Toon items op tag retentie. Toon items op tag retentie. Werken met indicatoren handvatten voor het beleid. Onderwijs is hefboom om druggebruikende jongere weer op het goede spoor te krijgen. Helemaal mee eens Mee eens Geen mening Mee oneens Helemaal mee oneens.

Contacteer ons