Zoeken naar klantenbehoud

klantenbehoud
NIB Group klantenbehoud.
een woord in om te zoeken. U bevindt zich hier klantenbehoud. In 10 stappen naar klantenbehoud. Wie sterk uit de crisis wil komen moet zich enerzijds richten op klantenbehoud en anderzijds op klantenopbouw. Met deze 10 stappen lukt u dat zeker. Kijk eens kritisch naar uw actuele klantenbestand. Hoeveel van uw klanten bent u verloren de afgelopen maanden? Breng deze gegevens eerst goed in kaart. Eerst denken dan doen! Realiseer u dat u niet alle klanten kunt behouden. Slechts een deel van de klanten is trouw. Dat geldt voor alle bedrijven dus ook voor het uwe.
Welkom bij Sportaccom.
De vraag is Wat betekent dit voor de fitnesscentra? Zijn zij zich bewust wat klantuitval betekent voor de bedrijfsvoering? En zetten zij al in op klantenbehoud? Het rapport Inzetten op klantenbehoud loont! gaat uitgebreid in op klantenbehoud binnen de Nederlandse fitnessbranche geeft kengetallen en statistieken weer over klantenbehoud en geeft praktische tips en aanbevelingen voor zowel de fitnessondernemer als de fitnesser. Auteurs Jo Lucassen en Jan-Willem van der Roest. btw / 1250 excl. Genoemde prijzen zijn exclusief verzend en administratiekosten.
Klantenbehoud Comped Software.
Door het automatiseren van processen heeft u invloed op de tevredenheid van uw klant. De nieuwe klant heeft een verwachting. In ruil daarvoor staat hij zijn geld af. Wat er vervolgens gebeurt is bepalend voor de mate van tevredenheid. De klant maakt de balans op. De klant traint en heeft betaald. Maar heeft hij ook ontvangen wat hij verwacht? Dit proces hebben wij geautomatiseerd en geeft u inzicht. Het geheim van succes. Leden die werkzaam zijn in het bedrijfsleven hebben andere verwachtingen dan leden die gepensioneerd zijn.
Klantenbehoud in fitnessclubs BlackBoxPublishers.
De verzendkosten worden automatisch berekend naar het gewicht van je bestelling. SAVE MONEY BUY CREDITS. Koop credits om publicaties te bestellen. Je kunt hiermee besparen op je aankopen tot maar liefst 25%. Het boek klantenbehoud in fitnessclubs staat uitgebreid stil bij een veelheid aan aspecten die gerelateerd zijn aan dit meest belangrijke thema binnen de fitnessbranche. Deze geupdate editie 2013 biedt een overzicht van recent onderzoek en uiteraard praktische tools voor managers. Het boek telt drie delen en 139 pagina's. In deel 1 wordt aandacht besteed aan klantenbehoud vanuit een klantperspectief en klantenbehoud vanuit een bedrijfsmatig perspectief.
Netcircuit Marketing Klantenbehoud.
Gratis e-boek Het Visitekaartje. Gratis e-boek Personal Branding de basis. Netwerk en Management Tips. Klanten vinden en binden. Het vergt 5 keer zoveel inspanning om een nieuwe klant binnen te halen dan een bestaande klant te behouden. Elke onderneming heeft te maken met een verlies aan klanten en dus verlies van omzet en marge. Om omzet te behouden en ook om te groeien zal er aan relatiebeheer en acquisitie gedaan moeten worden. In het zakelijke segment doen mensen zaken met mensen op basis van elkaar aardig vinden en vertrouwen. Toch verliest een onderneming elke 3/5 jaar ongeveer 10% van haar klanten. 1% overlijdt of gaat met pensioen.
Klantenbehoud i-Calling.
Ligt de focus van uw bedrijf op het benaderen van nieuwe klanten? Is uw salesteam dusdanig georganiseerd dat het behoud van de klant niet de prioriteit heeft van uw verkopers. Dan heeft dit als gevolg dat dit op de langere termijn een nadelige invloed heeft op de totale omzet. Actief bezig zijn met het behouden van klanten heeft een aanmerkelijk positief effect. Het onderhouden van een goede band met uw klant is noodzakelijk.
Klantenbehoud AAB Communicatie.
Bestaande klanten lijken minder interessant maar niets is minder waar zij mogen het volle pond betalen en worden alleen geholpen als zij met problemen het bedrijf benaderen. U bent dan eigenlijk te laat het risico dat de klant bij u wegloopt is groot. Het is belangrijk dat u ook de bestaande klanten binnen de deur weet te houden uw wilt uiteraard u omzet op peil houden. Onze medewerkers zijn getraind in het oppikken van verkoopsignalen en hebben ervaring met behoud van uw klanten. U kunt de loyaliteit van de klant niet kopen die moet u verdienen.

Contacteer ons