Op zoek naar loyaltyprogramma?

loyaltyprogramma
Hema komt met loyalty-programma Adformatie.
De online verkopen van Hema groeien hard zegt CMO Adriana Hoppenbrouwer maar desondanks wil het warenhuis een digitale versnelling hoger.
Loyalty programma MedicAnimal.nl.
Het loyalty-programma de bindende factor tussen u en uw doelgroep E-Commercemagazine.
Etixx loyalty programma.
Wat te doen met oude Etixx punten en hoe werkt het nieuwe spaarsysteem met loyalty codes. Ontdek het hier.
Hema komt met loyalty-programma Marketing online.
De online verkopen van Hema groeien hard zegt CMO Adriana Hoppenbrouwer maar desondanks wil het warenhuis een digitale versnelling hoger.
Brussels Airlines lanceert loyalty programma LOOP Jumpseat.
Brussels Airlines lanceert LOOP een nieuw getrouwheidsprogramma dat vooral de minder vaak vliegende passagier moet belonen.
Loyalty-programma Nationale-Nederlanden.
Met uw Nationale-Nederlanden CreditCard spaart u automatisch punten bij elke transactie en krijgt u via het loyalty-programma korting op producten en activiteiten.
Loyaltyprogramma DataMatch Loyalty Marketing.
Loyaltyprogrammas klantenkaarten of spaarkaarten zijn zeer effectief om klantenbinding te creëren. Hoe zorg je ervoor dat de hoeveelheid data beheersbaar blijft? Overzicht in uw loyalty programma. De Loyalty Engine van Datamatch maakt het mogelijk uw loyalyprogramma overzichtelijk te maken. Koppel uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogrammas. Eén systeem voor u en uw klanten. Onze webbased applicatie maakt het beheren analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig. Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice.

Contacteer ons