Meer resultaten voor loyaltyprogramma

loyaltyprogramma
Loyalty-programma Nationale-Nederlanden.
Met uw Nationale-Nederlanden CreditCard spaart u automatisch punten bij elke transactie en krijgt u via het loyalty-programma korting op producten en activiteiten.
houseofcreativity.
Bioscooptickets horen steevast in een loyalty programma.
Boost Group boosts klantentrouw met Kinepolis-tickets
Het loyalty-programma de bindende factor tussen u en uw doelgroep E-Commercemagazine.
Etixx loyalty programma.
Wat te doen met oude Etixx punten en hoe werkt het nieuwe spaarsysteem met loyalty codes. Ontdek het hier.
RADSON Loyalty.
Loyaltyprogramma Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen Loyaltyprogramma DE Loyaltyprogramma ES Loyaltyprogramma FR. We hebben geen vertalingen voor Loyaltyprogramma in Nederlands Engels. Zoek in de Nederlandstalige encyclopedie encyclo.nl of zoek deze vertaling op met Google. Tips bij de vertalingen. Het woordenboek vertaalt geen zinnen maar geeft wel voorbeelden van zinnen waarin het door u gevraagde woord voorkomt. Wellicht vind je het woord op één van deze websites. Encyclo.nl Betekenissen van Nederlandstalige woorden. Encyclo.co.uk Betekenissen van Engelstalige woorden. Enzyklo.de Betekenissen van Duitstalige woorden. Wikipedia NL EN DE FR ES.
Loyaltyprogramma DataMatch Loyalty Marketing.
Loyaltyprogrammas klantenkaarten of spaarkaarten zijn zeer effectief om klantenbinding te creëren. Hoe zorg je ervoor dat de hoeveelheid data beheersbaar blijft? Overzicht in uw loyalty programma. De Loyalty Engine van Datamatch maakt het mogelijk uw loyalyprogramma overzichtelijk te maken. Koppel uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogrammas. Eén systeem voor u en uw klanten. Onze webbased applicatie maakt het beheren analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig. Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice.

Contacteer ons