Zoeken naar loyaltyprogramma

loyaltyprogramma
Loyalty-programma Nationale-Nederlanden.
Met uw Nationale-Nederlanden CreditCard spaart u automatisch punten bij elke transactie en krijgt u via het loyalty-programma korting op producten en activiteiten.
Etixx loyalty programma.
Wat te doen met oude Etixx punten en hoe werkt het nieuwe spaarsysteem met loyalty codes. Ontdek het hier.
Brussels Airlines lanceert loyalty programma LOOP Jumpseat.
Brussels Airlines lanceert LOOP een nieuw getrouwheidsprogramma dat vooral de minder vaak vliegende passagier moet belonen.
Het loyalty-programma de bindende factor tussen u en uw doelgroep E-Commercemagazine.
Loyaltyprogramma DataMatch Loyalty Marketing.
Loyaltyprogrammas klantenkaarten of spaarkaarten zijn zeer effectief om klantenbinding te creëren. Hoe zorg je ervoor dat de hoeveelheid data beheersbaar blijft? Overzicht in uw loyalty programma. De Loyalty Engine van Datamatch maakt het mogelijk uw loyalyprogramma overzichtelijk te maken. Koppel uw kassasysteem of webwinkel met onze marketingdatabase en zie in een handomdraai de resultaten en voortgang van uw loyaliteitsprogrammas. Eén systeem voor u en uw klanten. Onze webbased applicatie maakt het beheren analyseren en rapporteren van uw loyalty campagnes zeer eenvoudig. Daarnaast is de software een verlengstuk van uw klantenservice.
Het vernieuwde moderne loyalty programma.
In 2016 wordt uw status verlengd en beschikt u over een digitale versie van uw klantenkaart. Vanaf 2017 veranderen de regels voor de statussen Silver Gold en Platinum.
Loyaltyprogramma Over DermaClinic DermaClinic.
20 behandellocaties in Nederland. Ruim 125 jaar ervaring. Jaarlijks meer dan 5.000 behandelingen. Home Over DermaClinic Loyaltyprogramma. Extra voordeel met ons Loyaltyprogramma. DermaClinic wil graag investeren in een goede relatie met haar cliënten. Trouwe klanten worden dan ook beloond met een sympathiek spaarsysteem. Met het DermaClinic Loyaltyprogramma spaart u bij één van de DermaClinic behandellocaties in Nederland automatisch voor extra voordeel. Uw voordelen op een rij. u spaart één punt per besteedde 50. de punten blijven onbeperkt geldig. de punten kunnen per volle spaarkaart 30 punten besteed worden voor 50 korting. als u een nieuwe klant bij ons aanbrengt krijgt u een volle spaarkaart twv 50 van ons cadeau.
Hema komt met loyalty-programma Adformatie.
De online verkopen van Hema groeien hard zegt CMO Adriana Hoppenbrouwer maar desondanks wil het warenhuis een digitale versnelling hoger.

Contacteer ons