Zoeken naar voorbeeld klantenkaart

voorbeeld klantenkaart
Klantenkaart voorbeeld Bekijk hoe het werkt in de markt MAKS.
Met name het inzichtelijk hebben van de resultaten van het klantenkaartprogramma was voor mij een grote plus. We hebben met MAKS de juiste invulling van het spaarprogramma voor onze schoonheidssalon gemaakt. Na de goedkeuring van de voorbeeld klantenkaart hebben ze binnen twee weken het volledige systeem opgeleverd. Niet alleen kan ik nu inzien wie er gebruikt maakt van mijn spaarprogramma. Ik heb nu veel meer grip gekregen op de korting die ik weggeef. De klanten ervaren de klantenkaart als prettig. Voor de klanten die geen pas willen houden wij de pas gewoon binnen ons bedrijf. Ik geef nog steeds dezelfde korting weg alleen zie ik dat men met de spaarpunten ook nieuwe producten wil proberen.Het systeem werkt super eenvoudig en is duidelijk voor zowel onze klanten als onze medewerkers.
Sjablonen.
Een legio aan voorbeelden en sjablonen voor prive of zakelijk gebruik.
Klantenkaart.
Voor u op maat gemaakt! Win de slag om de klant gebruik de kracht van de klantenkaart van Klantkaart. Vraag een offerte aan! De klantenkaart is de basis van het loyaliteitsprogramma. De klantenkaart heeft de grootte van een bankpas/creditcard en is voorzien van een magneetstrip/chip. Iedere klantenkaart wordt op naam geregistreerd en ingevoerd in een database. Bij iedere aankoop worden spaarpunten bijgeschreven op de klantenkaart. Via de terminal in de winkel kan de klant zien hoeveel punten hij heeft gespaard. U kunt de gegevens uit de database van het spaarpuntensysteem ook gebruiken voor specifieke promotionele acties. Zie ook Het Spaarpuntensysteem. Zie ook Het Loyaliteitsprogramma. Zie ook Het meer klantenkaart informatie.
Création de cartes de fidélité avec Vistaprint.
Récompensez vos clients avec des cartes de fidélité personnalisées signées Vistaprint.
Gooi uw klantenkaarten buiten! Tom Devos.
Gooi uw klantenkaarten buiten! Een dagje soldenshoppen in Oostende? Vergeet dan je rugzak met klantenkaarten niet! Mijn visie over de revolutie van de klantenkaart! Laat je klant weten waarom hij trouw moet zijn. Ik lees graag en ik lees veel. Een kadobon van de Standaard Boekhandel staat elk jaar op mijn verlanglijst. En elke keer als ik mij weer eens laat gaan en meer boeken meepak dan ik gelezen krijg vraagt de lieftallige verkoopster mijn klantenkaart gisteren ook weer. En toen stelde ik mij de vraag Waarom eigenlijk? Wat doen jullie daar nu mee? Ik zie daar niets van. Geen mailtje geen kortingen geen lieve valentijnswensen geen Tom dit boek is iets voor u-mailtje niks!
Klantenkaart.
Bij Bleyweert weten we dat onze klanten belangrijk zijn. Ons klantenkaart systeem is niet langer open voor nieuwe klanten reeds bestaande klanten kunnen enkel nog hun tegoed opgebruiken er kunnen geen nieuwe tegoeden meer gespaard worden! Omdat wij onze klanten niet zomaar vanzelfsprekend vinden hebben wij een speciale klantenkaart ontwikkeld deze chipkaart bevat naast uw gegevens uw loyalty punten. Deze punten zullen u per aankoop in onze winkel bijgeschreven worden. Tevens zal deze kaart u ook de mogelijkheid bieden uw punten om te zetten in nieuwe aankopen.

Contacteer ons