Zoeken naar prijs kwaliteit verhouding

prijs kwaliteit verhouding
Signalering Onjuist Spatiegebruik prijs-kwaliteitverhouding.
Nou zegt de verhouding op zich natuurlijk per definitie niks over het absolute niveau van de kwaliteit maar alleen iets over de verhouding van de kwaliteit ten opzichte van de prijs. Maar dat prijs kwaliteit verhouding met twee spaties geen kwalitatief hoogwaardig taalgebruik is lijkt me duidelijk. Hoe moet het dan wel? Welnu het gaat hier om een samenstelling van drie zelfstandige naamwoorden prijs kwaliteit en verhouding. De eerste twee delen zijn gelijkwaardig aan elkaar en vormen samen een specificatie van het derde deel. Het is namelijk niet zomaar een willekeurige verhouding maar heel precies de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Om aan te geven dat die twee delen gelijkwaardig zijn zetten we er een koppelteken tussen.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Een goed product voor een prima prijs. Welkom Onze dienstverlening Wie zijn wij? Links Contact Nieuws Kantoor nieuws Voorwaarden. Administratie Fiscaliteiten Starters Advisering/begeleiding Specialist Sport. De kwaliteit is gegarandeerd de prijs daaraan gerelateerd. Anders geformuleerd Wat wij doen doen wij goed! En Een goed product voor een prima prijs! De degelijke kwaliteit komt tot uiting in actuele kennis van fiscaliteiten en wetgeving het ontwikkelen van solide ondernemingsplannen leveren van betrouwbare liquiditeitsprognoses de coachende hand i de financiële wereld advisering en meer. Maak eens een afspraak en kom kennis maken. Verti advies partners BV.
kosten-batenanalyse / kosten/batenanalyse Genootschap Onze Taal.
Om dezelfde reden staat er ook een streepje in bijvoorbeeld woon-werkverkeer verkeer tussen wonen en werken en man-vrouwverhouding de verhouding mannen versus vrouwen. Kosten-/batenanalyse is ook een mogelijke schrijfwijze maar dat woord heeft een andere betekenis. De schuine streep betekent of een kosten-/batenanalyse zou dan een kostenanalyse óf een batenanalyse zijn maar dat is doorgaans niet bedoeld. bloed-hersenbarrière barrière die de hersenen afschermt voor stoffen in de bloedbaan. en-ofrekening en/of-rekening kan ook. ja-neekwestie ja/nee-kwestie kan ook ja óf nee.
prijs-kwaliteitverhouding / prijskwaliteitverhouding taaltelefoon.be.
De correcte spelling is prijs-kwaliteitverhouding. Prijs-kwaliteitverhouding is de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. De zelfstandige naamwoorden prijs en kwaliteit zijn gelijkwaardig in prijs-kwaliteitverhouding. Ze kunnen dus in principe van plaats wisselen. In samenstellingen waarin het rechterdeel verbonden wordt met twee of meer elementen die gelijkwaardig zijn aan elkaar staat er een koppelteken tussen die elementen. Voor de leesbaarheid kan er een facultatief koppelteken voor het rechterdeel staan prijs-kwaliteit-verhouding. aaneenschrijven samenstellingen met gelijkwaardige delen. Hebt u een taalvraag? 078 15 20 25. vraag woord van de week. wekelijks in uw mailbox. meer dan 10.000 abonnees. Schrijf u in op Taallink.
prijs-kwaliteitsverhouding VRT-Taalnet.
prijs/kwaliteitverhouding Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Indien de Europese consument de herkomst van producten zou kennen zou hij/zij beter kunnen beoordelen of de prijs correct is en of de prijs/kwaliteitverhouding overeenstemt met zijn of haar behoeften. If European consumers were aware of product origin they could effectively judge not only the price but also the price/quality ratio in relation to their own requirements. Het doel hiervan is om goederen en diensten tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding te kopen. Its purpose is to purchase goods and services at the best price/quality ratio. de prijs/kwaliteitsverhouding van de aangeboden dienst. the quality/price ratio of the air transport service.
Bureau Kurk Tekstschrijver Groningen Prijs-kwaliteitverhouding of prijs/kwaliteit verhouding?
De prijs is net zo belangrijk voor de verhouding als de kwaliteit om het maar zo te zeggen. Dus koppelen we de woorden met een streepje en volgt verhouding direct zonder spatie. SEO webteksten schrijf je voor je bezoekers 2. Freelance tekstschrijver online marketeer en tot over mijn oren in Communicatie. Ik communiceer logischerwijs wat af. Maak me blij met toffe creatieve projecten. Ik luister af en toe ook bij voorkeur naar goede muziek. Heb jij een klus waarvoor je een tekstschrijver zoekt?
Wat is de prijs-kwaliteit verhouding? Starters.
Wat is de prijs-kwaliteit verhouding? De prijs van je product of dienst bepaalt de perceptie over je bedrijf. Prijs wordt vaak aanzien als teken van de kwaliteit van je product of dienst. Bij het vastleggen van de prijs moet je dus zeker rekening houden met de kwaliteit. Deze verhouding moet gelijk zijn. Meer over Starten Encyclopedie startsimulator. Deel dit Facebook LinkedIn Twitter. Op zoek naar meer ondernemersinfo? Voor andere nuttige ondernemersinfo. raadpleeg hier het Unizo Kennisnet. geef uw zoekterm in of zoek per thema. of trefwoord in onze databank.

Contacteer ons