Zoeken naar omzet

omzet
Omzet en investeringen Statistieken Analyses Home.
Wat de economische activiteit betreft zijn alle economische sectoren ingedeeld volgens de Nace-nomenclatuur van 2008 beschikbaar behalve diegene waar door afwijkende BTW-aangiften of forfaitaire regimes de betrouwbaarheid van de gegevens onvoldoende is o.a. de landbouw en de financiële sector. Zowel voor omzet als investeringen is er een tabel met de gegevens van de laatste 2 jaar en één met de volledige historiek vanaf 2005.
omzet van Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen omzet van DE omzet van EN omzet van ES. Vertalingen omzet van NLFR. le chiffre d'affaires de. Voorbeeldzinnen met omzet van. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. omzet van gezaagd hout. Boterhamzakje redt leven van te vroeg geboren baby. Newborn shoots gone wrong. 9 dingen die je liever wil krijgen als kraamcadeau dan een knuffel.
Omzet Wikipedia.
Het omzetbedrag is altijd exclusief btw. De bruto omzet is het totaal van alle verkopen identiek aan wat hierboven als omzet gedefinieerd is. De netto omzet is de bruto omzet minus de teruggenomen goederen de schadevergoedingen aan afnemers voor slechte producten en de betalingskortingen aan afnemers voor contante betaling. In België behoort het synoniem zakencijfer tot de standaardtaal in het hele Nederlandse taalgebied spreken we van omzet of omzetcijfer. Bronnen noten en/of referenties.
Omzet opbrengsten en inkomsten wat is het verschil?
Het is fijn voor andere ondernemers als je het artikel deelt. Omzet opbrengsten en inkomsten wat is het verschil? Omzet opbrengsten en inkomsten wat is het verschil? Omzet en opbrengsten zijn synoniemen van elkaar ofschoon in de boekhouding een klein verschil is. De omzet is het totaal bedrag aan verkochte producten/diensten en berekend exclusief btw. In de winst en verliesrekening berekent men voor de opbrengsten naast de omzet ook de financiële voordelen zoals de donaties en subsidies.
Omzet Facebook valt 51 procent hoger uit Nieuws De Morgen.
Zine Interview foto lifestyle. Omzet Facebook valt 51 procent hoger uit. 01-02-17 23.24u Door redactie Bron ANP. De socialenetwerksite Facebook heeft het laatste kwartaal fors meer omzet in de boeken gezet. Daarmee zette het techbedrijf zorgen opzij over het al dan niet bereiken van de grens van het aantal advertenties dat in een newsfeed kan worden getoond. Lees later Deel op Facebook Tweet op Twitter Mail. Deel op Whats app. De omzet in het vierde kwartaal viel met 88 miljard dollar 51 procent hoger uit dan een jaar eerder.
Omzet in de kleinhandel Statistieken Analyses Home.
Omzet in de kleinhandel. Toelichting revisie statistieken Omzet in de kleinhandel. In het kader van een nieuw Eurostat-project ter verbetering van de consistentie van een aantal ondernemingsstatistieken en conjunctuurindicatoren voerde de Thematische Directie Prijzen en Ondernemingen van de Algemene Directie Statistiek een evaluatie uit van de methodologie voor de berekening van de omzet in de kleinhandel. Bij die evaluatie bleek dat de methode die gebruikt werd om de omzetcijfers te deflateren nog kon worden geoptimaliseerd. Als gevolg werden de verkochte hoeveelheden vanaf 2014 gereviseerd met aangepaste deflatoren.
Omzet volgens de btw-aangiften Statistieken Analyses Home.
Onderstaande starttabel of de hierboven vermelde links tonen slechts een gedeelte van de beschikbare gegevens. Klik op de be.STAT-knop onderaan de tabel of op de links hierboven en ontdek de dynamische functies van be.STAT! Omzet volgens de btw-aangiften per economische activiteit NACE 2008 België 2 laatste jaren.
Omzet in de dienstensector volgens btw Statistieken Analyses Home.
Deze tabel geeft de indexcijfers van de omzet weer in een aantal door Eurostat gespecifieerde sectoren de groothandel en een aantal diensten zoals vervoer horeca ICT reclame en marktonderzoek. De sectoren zijn ingedeeld volgende de Nace-nomenclatuur van 2008 en de specificaties van Eurostat. Daardoor zijn er voor bepaalde codes ook indexcijfers beschikbaar op een meer gedetailleerd niveau b.v. G46 en worden andere codes samen genomen b.v.

Contacteer ons