Resultaten voor omzet

omzet
omzet Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Volg ons op Twitter. Follow us on Instagram. Like ons op Facebook. Voeg ons toe op G. Volg ons op LinkedIn. Nederlands-Engels vertaling voor omzet. Resultaten 1-24 van 56. omzet de ook ommekeer. Bij deze bedrijven werkt 66% van de werknemers en ze zorgen voor 55% van de globale omzet. These employ 66 per cent of workers and generate 55 per cent of turnover. In de jaren 1970 was de omzet van de Rode Brigades op jaarbasis zo'n zeven miljoen dollar. In the 1970s the turnover of the Red Brigades on a yearly basis was seven million dollars.
Omzet Wikipedia.
Het omzetbedrag is altijd exclusief btw. De bruto omzet is het totaal van alle verkopen identiek aan wat hierboven als omzet gedefinieerd is. De netto omzet is de bruto omzet minus de teruggenomen goederen de schadevergoedingen aan afnemers voor slechte producten en de betalingskortingen aan afnemers voor contante betaling. In België behoort het synoniem zakencijfer tot de standaardtaal in het hele Nederlandse taalgebied spreken we van omzet of omzetcijfer. Bronnen noten en/of referenties.
Brutowinst Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De brutowinst is de omzet min de inkoopwaarde van de omzet. De omzet inkomsten uit de verkoop bereken je door de afzet het aantal verkochte artikelen te vermenigvuldigen met de prijs van de verkochte artikelen. De inkoopwaarde is al het geld dat je uitgeeft aan de inkoop van je artikelen te berekenen door afzet maal inkoopprijs. Een bedrijf verkoopt 500 computers in 1 jaar. De verkoopprijs is 1000 per computer en de inkoopprijs van de computers was 550 per stuk. De omzet is 500 x 1000 500.000. De inkoopwaarde is 500 x 550 275.000.
Formaat Omzet en fundraising.
Omzet uit de drankgelegenheid. De omzet is de som van de opbrengsten van verkochte goederen of verrichte diensten in een periode. Alle inkomsten die je bezoekers dus betalen aan de bar dragen dus bij aan de omzet van je drankgelegenheid. Het gaat hier niet over de winst die je maakt op je de verkoop maar over het totale bedrag dat binnenkomt. De winst is de omzet min je kosten. In principe tellen alle tooginkomsten mee voor de berekening van de omzetdrempel.
omzet vertaling Nederlands Engels.
ik omzet jij omzet hij/zij/het omzet. I retail you retail he/she/it retails meer vervoegingen van to retail. ik omzet jij omzet hij/zij/het omzet. I invert you invert he/she/it inverts meer vervoegingen van to invert. omzetten overbrengen overplaatsen verleggen verplaatsen ww. ik omzet jij omzet hij/zij/het omzet. I move you move he/she/it moves meer vervoegingen van to move. De administratie besliste de zetel van de firma te verplaatsen naar Hawaï.
Wat is omzet? Marketingtermen.nl.
Het zegt echter niets over de daadwerkelijke winst een bedrijf kan een hoge omzet behalen maar toch verlies maken. Ook houdt de omzet geen rekening met het feit of rekeningen daadwerkelijk zijn betaald. Bruto omzet is de totale omzet. De netto omzet wordt berekend aan de hand van de bruto omzet met aftrek van teruggenomen artikelen schadevergoedingen en achteraf toegekende kortingen. Omzetbelasting of btw is een belasting over de verkoop van producten en diensten. Meer termen met een O. Zoek een andere term. Blader door marketingtermen per categorie of op beginletter.
Omzet Economielokaal.
Alle examens vwo pdf. De omzet is de totale waarde totale opbrengst van de verkopen afzet in een bepaalde periode. In formule vorm TO p x q. waarin TO de omzet of totale opbrengst is p de prijs en q de afzet. De omzet van een bedrijf is dus afhankelijk van prijs en afzet. De producent kan niet altijd invloed uitoefenen op de prijs. Op markten van volkomen concurrentie kan de producent de prijs niet beïnvloeden de prijs staat vast. Op markten van onvolkomen concurrentie kan de producent de prijs wél beïnvloeden.
Omzet in het Engels vertaald uit het Nederlands.
omzetten convert turn over spew divide separate share retail debit move stir transfer transpose actuate shift affect. Uitgebreide vertaling voor omzet Nederlands in het Engels. omzet de m zelfstandig naamwoord. de omzet verkoop afzet. the turnover the sales. turnover the zelfstandig naamwoord. sales the zelfstandig naamwoord. turnover the zelfstandig naamwoord. A company's annual sales volume. turnover the zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor omzet. opruiming opruimingen opruimingsuitverkoop opruimingsuitverkopen seizoenopruiming seizoensuitverkoop uitverkoop uitverkopen verkoop verkopingen. Verwante woorden van omzet.

Contacteer ons