Meer resultaten voor ondernemer

ondernemer
Ondernemers voor Ondernemers Duurzame samenwerking met het Zuiden.
zo werkt het kies uw project B2B. In deze formule kunnen bedrijven kiezen om te participeren in het kapitaal van de lokale ondernemer of een startkapitaal te lenen aan de beginnende onderneming. In beide gevallen recupereert het bedrijf zijn centen met interest of dividend. zo werkt het kies uw businessplan N/Z. Ondernemers voor Ondernemers is een uniek platform dat de brug vormt tussen 2 belangrijke maatschappelijke partners de Belgische bedrijfswereld en organisaties voor internationale samenwerking. Dit biedt een uniek forum voor de uitwisseling van ervaringen competenties en expertise. Gepubliceerd op 8 december 2016 door Natacha. Projectreis Uganda 06/05/2017 14/05/2017. Beleef de kracht van internationale samenwerking in Uganda met Ondernemers voor Ondernemers.
Studeren én ondernemen? Het kan aan de Universiteit Antwerpen! Universiteit Antwerpen.
Dag Van De Ondernemer Ondernemen zit in je vel.
Ondernemer Wikipedia.
Het Nederlandse sociale verzekeringsrecht kwalificeert de DGA evenwel niet als ondernemer. Het fiscale recht kwalificeert de DGA soms als werknemer inkomstenbelasting soms als ondernemer omzetbelasting. Met het begrip zelfstandig ondernemer kan men zowel een handelaar als een ambachtsman als iemand met een vrij beroep aanduiden. Wettelijke verplichtingen specifiek voor de handelaar bewerken. Een handelaar is iemand die daden van koophandel stelt kopen en verkopen met de bedoeling winst te maken en dit doet in hoofdberoep of in bijberoep om handelaar te kunnen zijn in bijberoep moet men minstens nog voor 50% ergens in dienstverband werken. Een handelaar moet aan volgende wettelijke verplichtingen voldoen. Het moet een natuurlijke of een rechtspersoon zijn. Een handelaar moet bekwaam zijn meerderjarig 18 jaar.
Nieuws AVS Oost-Vlaamse Televisie.
Ondernemers voor de Klas Vlaamse Jonge Ondernemingen.
Waarom en hoe Dag Van De Ondernemer.
Want ondernemers hebben we broodnodig om al het goede rondom ons in stand te houden. Dit jaar focust UNIZO met de Dag van de Ondernemer op het feit dat ondernemers heel gewone mensen zijn. Ze houden van een avond onder vrienden. Op hun vrije dag lezen ze graag uitgebreid de krant bij het ontbijt. De toekomst van hun kinderen houdt hen heel erg bezig. Ze hebben al eens een meningsverschil met hun partner. En ze sporten graag maar soms te weinig. Daarnaast hebben ze enkele buitengewone kenmerken. Ze hebben goesting om te creëren. Vaak overleven ze met iets minder slaap. Ze gaan steeds op zoek naar oplossingen. Ze jagen hun dromen na. Ze willen de wereld veranderen.
Magazine Ondernemers.
Ondernemers is gratis voor leden van Voka West-Vlaanderen. Ondernemers brengt nieuws en reportages over bedrijven in West-Vlaanderen en interviewt mensen die er ondernemen. In elke editie brengen we een diepgravend interview met een West-Vlaamse ondernemer politicus of stakeholder. In iedere editie van het magazine Ondernemers licht de redactie een bepaald thema of bepaalde sector uit. We laten bedrijven aan het woord die in dat segment actief zijn en laten hen met hun verhaal mede-ondernemers inspireren. Bij bepaalde edities van het magazine vindt u ook en bijlage terug waarin specifiek ingezoomd wordt op een groter evenement beurs. denk maar aan de Voka Open Bedrijvendag of het Autosalon. Lees het magazine op onze facebookpagina of via ISSUU! Themadossiers specials en bijlages 2017. Nieuws voor de redactie.

Contacteer ons