Meer resultaten voor klant

klant
klant vertaling Nederlands Engels.
Ik ben maar een klant. I'm only a customer. The customer is always right. afnemer m cliënt m klant m zn. afnemer m klant m koper m zn.
Klantgerichtheid.
Toch begint klantvriendelijkheid met doen stel in je gedrag de klant centraal. Praat met respect over de klant stel het belang van de klant voorop. Ook in discussies met collega's of je baas! Wanneer je problemen voor een bepaalde klant wilt oplossen zal je baas soms echter aangeven dat je niet te veel tijd aan één klant moet besteden. Je moet de balans goed in de gaten houden en efficiënt te werk gaan. René Meesche medewerker servicedesk vliegmaatschappij. Soms zijn klanten hun paspoort vergeten.
Klant Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een klant is de afnemer van een goed of dienst van een leverancier. In principe is het zo dat hier betaling tegenover staat. Voor veel organisaties zijn klanten een belangrijke bron om direct of indirect inkomsten te verwerven. Het woord klant is ontstaan vanuit de betekenis geïnteresseerde. In sommige sectoren worden klanten met een andere term aangeduid. In het openbaar vervoer wordt de klant ook wel aangeduid met de term reiziger of passagier. In de medische wereld spreekt men van patiënten. In zorgsectoren waar geen medische ingrepen worden verricht zoals die van maatschappelijk werker of therapeut in de geestelijke gezondheidszorg spreekt men eerder van cliënt dan van patiënt of klant.
Synoniemen van klant ander woord voor klant synoniemen.net.
bink gast gozer heerschap kadee kastaar klant knaap knakker knul man pee peer pief postuur snuiter vent vrijer koper zn. afnemer consument inkoper klant verbruiker afnemer zn. consument klant koper begunstiger zn. donateur klant bezoeker zn. gast klant gast zn. woordverbanden van klant grafisch weergegeven. in het Handwoordenboek van Nederlandsche Synoniemen 1908. Kooper is het algemeene woord. Afnemer is d e kooper die koopman en dus tevens verkooper zijnde den fabrikant van den voorraad dien deze fabriceert ontlast. Klant is de kooper hetzij hij weder verkoopt of niet die geregeld bij een bepaalden verkooper de waren uit den winkel of het pakhuis koopt.
Ken uw klant E-boek Marc Van de perre Ton Kuijlen Google Boeken.
En door de juiste actie te nemen op het voor de klant meest geschikte ogenblik. Deze ondernemingen zijn succesvol omdat ze een optimaal evenwicht vinden tussen de waarde van de klant en de waarde voor de klant. Klantwaardemanagement staat daarom in vele ondernemingen meer en meer op het prioriteitenlijstje van het bedrijfsmanagement. Klantwaardemanagement roept echter voor veel managers nog zodanig veel vragen op dat men de stap van theorie naar praktijk vaak niet durft te zetten. Anderzijds is de druk op marketingmanagers groot om resultaatgedreven te werken en meer inzicht te geven in de financiële consequenties van hun acties. Dit boek geeft u een praktische leidraad om klantwaardemanagement op een resultaatgerichte manier in uw organisatie in te voeren.
B2B hoe de relatie met de klant versterken ManagementSite.
Een leverancier verdient in de regel zon contract omdat hij de klant begrijpt. Niet alleen weet wat de klant doet maar ook welke processen de klant doorloopt om tot resultaat te komen. De preferred supplier stemt zijn diensten hierop af. De partner tot slot doorgrondt de klant. Hij weet wat de klant doet hoe hij dat wil bereiken en waarom hij zich dat tot doel heeft gesteld. Als partner lever je vervolgens maatwerk dat een passende bijdrage levert aan het invullen van de ambitie van de klanten. Ketenintegratie en innovatie door co-creatie zijn redenen om partnerships aan te gaan.
klant WikiWoordenboek.
Geluid klant hulp bestand. afnemer van een product of dienst van een leverancier. afnemer van een product of dienst van een leverancier. Deens kunde da g. Duits Klient de m Kunde de m. Engels client en customer en. Frans client fr m. Grieks el m pelátis. Italiaans cliente it m. Spaans cliente es m.
klant Nederlands woordenboek Woorden.org.
Bij de slager stonden veel klanten te wachten op hun beurt. de klanten van een bank. De klant is koning. stelregel van ondernemers dat een klant nooit wordt tegengesproken. Correct gespeld klant komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Klant / cliënt Wat is correct Veel banken bieden hun nieuwe klanten extra voordelen of Veel banken bieden hun nieuwe cliënten extra voordelen? Deze woorden beginnen met klant. klanten klantenservice klantenwerving klantgericht klantmanager klantproces klantvriendelijk.

Contacteer ons