Op zoek naar prijs kwaliteitverhouding?

prijs kwaliteitverhouding
Signalering Onjuist Spatiegebruik prijs-kwaliteitverhouding.
Nou zegt de verhouding op zich natuurlijk per definitie niks over het absolute niveau van de kwaliteit maar alleen iets over de verhouding van de kwaliteit ten opzichte van de prijs. Maar dat prijs kwaliteit verhouding met twee spaties geen kwalitatief hoogwaardig taalgebruik is lijkt me duidelijk. Hoe moet het dan wel? Welnu het gaat hier om een samenstelling van drie zelfstandige naamwoorden prijs kwaliteit en verhouding. De eerste twee delen zijn gelijkwaardig aan elkaar en vormen samen een specificatie van het derde deel. Het is namelijk niet zomaar een willekeurige verhouding maar heel precies de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Om aan te geven dat die twee delen gelijkwaardig zijn zetten we er een koppelteken tussen.
kosten-batenanalyse / kosten/batenanalyse Genootschap Onze Taal.
Genootschap Onze Taal.
Handreiking Hoe bepaal je de beste prijs-kwaliteitverhouding? Pianoo Expertisecentrum Aanbesteden.
Economisch meest voordelige inschrijving EMVI wordt het overkoepelende begrip voor de drie gunningscriteria. beste prijs-kwaliteitverhouding Beste PKV. laagste kosten berekend op basis van kosteneffectiviteit Laagste KBK zoals de levenscycluskosten. De keuze voor laagste prijs en laagste kosten moet gemotiveerd worden in de aanbestedingsstukken. De Aanbestedingswet 2012 en het ARW 2016 schrijven het gebruik van Beste PKV als gunningscriterium voor behoudens in uitzonderingsgevallen die gemotiveerd moeten worden. De Gids Proportionaliteit gaat uit van de keuze voor Beste PKV. Ook voor opdrachten beneden de drempelwaarde schrijft het ARW 2016 het gebruik van Beste PKV als hoofdregel voor. De overheid stimuleert het toepassen van het Beste PKV-criterium omdat dit een middel kan zijn om een hogere kwaliteit van overheidsopdrachten te verkrijgen.
prijs-kwaliteitsverhouding VRT-Taalnet.
prijs-kwaliteitverhouding / prijskwaliteitverhouding taaltelefoon.be.
De correcte spelling is prijs-kwaliteitverhouding. Prijs-kwaliteitverhouding is de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. De zelfstandige naamwoorden prijs en kwaliteit zijn gelijkwaardig in prijs-kwaliteitverhouding. Ze kunnen dus in principe van plaats wisselen. In samenstellingen waarin het rechterdeel verbonden wordt met twee of meer elementen die gelijkwaardig zijn aan elkaar staat er een koppelteken tussen die elementen. Voor de leesbaarheid kan er een facultatief koppelteken voor het rechterdeel staan prijs-kwaliteit-verhouding. aaneenschrijven samenstellingen met gelijkwaardige delen. Hebt u een taalvraag? 078 15 20 25. vraag woord van de week. wekelijks in uw mailbox. meer dan 10.000 abonnees.
Vertaling van prijs-kwaliteitverhouding naar Engels Duits Frans en meer.
Vertaal gratis jouw teksten naar o.a. Nederlands Engels Duits Frans Spaans Italiaans en Portugees.
Bureau Kurk Tekstschrijver Groningen Prijs-kwaliteitverhouding of prijs/kwaliteit verhouding?
Van opschrijven leer je het het beste. Dus schreef ik twee kantjes vol. Om het nu eens voor altijd te onthouden. Het is prijs streepje kwaliteitverhouding aan-elkaar. Dit woord en dat gaat ook op voor kosten-batenanalyse aan-uitknop en man-vrouwverhouding om maar wat voorbeelden te noemen is een samenstelling opgebouwd uit twee gelijkwaardige delen. De prijs is net zo belangrijk voor de verhouding als de kwaliteit om het maar zo te zeggen. Dus koppelen we de woorden met een streepje en volgt verhouding direct zonder spatie. SEO webteksten schrijf je voor je bezoekers 2.
Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Een goed product voor een prima prijs. Welkom Onze dienstverlening Wie zijn wij? Links Contact Nieuws Kantoor nieuws Voorwaarden. Administratie Fiscaliteiten Starters Advisering/begeleiding Specialist Sport. De kwaliteit is gegarandeerd de prijs daaraan gerelateerd. Anders geformuleerd Wat wij doen doen wij goed! En Een goed product voor een prima prijs! De degelijke kwaliteit komt tot uiting in actuele kennis van fiscaliteiten en wetgeving het ontwikkelen van solide ondernemingsplannen leveren van betrouwbare liquiditeitsprognoses de coachende hand i de financiƫle wereld advisering en meer. Maak eens een afspraak en kom kennis maken. Verti advies partners BV.

Contacteer ons