Op zoek naar acquireren?

acquireren
acquireren betekenis en definitie.
Indien je zelf nog een definitie of synoniem kent kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. Betekenis voor acquireren toevoegen. Voeg in onderstaand formulier een betekenis van het begrip acquireren toe. Velden met een ster zijn verplicht! in het verkeer brengen.
Nederlandse synoniemen van acquireren ander woord voor acquireren.
Puzzelomschrijvingen van acquireren in het puzzelwoordenboek. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen. Kersttraditie met een luchtje eraan? De vele namen van de kerstman.
Beter acquireren in drie stappen 3 ManagementSite.
Alles in Cover stories Columns Actueel Cases Instrumenten Interviews Boeken. Cover stories Beter acquireren in drie stappen 3. Cover story 10 Feb 04 3 Reacties. Beter acquireren in drie stappen 3. Stimuleren dat acquisitie tot de dagelijkse praktijk hoort. Management van indirecte tijd. Leren stimuleren en evalueren. De gedachte dat de persoon van de professional van doorslaggevende betekenis is bij acquisitie zie deel 1 van deze serie artikelen heeft nogal wat consequenties voor de manier waarop je als bureau je acquisitie organiseert.
Acquisiteren / acquireren.
De juiste vorm is acquireren. Het Nederlandse acquisitie het werven van klanten is ontleend aan het Frans acquisition aankoop verwerving. Acquireren is waarschijnlijk afgeleid van het Franse werkwoord dat daarbij hoort acquérir verwerven. Acquisiteren is geen correcte vorm. Het werkwoord gaat niet rechtstreeks terug op een Franse tegenhanger het woord acquisiter bestaat niet. Acquisiteren is dus Frans van Nederlandse bodem het leenwoord acquisitie is in het Nederlandse taalgebruik omgevormd tot werkwoord. Comiteren / comitteren / commiteren / committeren.
Acquireren 6 definities Encyclo.
acquireren werkw.Uitspraak kwi'rern Verbuigingen acquireerde verl.tijd enkelv. Verbuigingen heeft geacquireerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen door betaling of inspanning krijgen Voorbeeld klanten acquireren'Synoniemen. Fr acquisition / acquérir fusie en overnamerecht aanwinst verwerven door overname aankoop enz. van een nieuw bedrijf of een nieuwe bedrijfsacti. Let op Spelling deels uit 1864 bedrijvend werkwoord gelijkvloeiend ik acquireerde heb geacquireerd verkrijgen verwerven erlangen zich eigen maken. ën verkrijging verwerving aangekocht eigendom.
Acquisitie doe het! 6 mythes over acquireren!
Dit artikel is een feest der herkenning voor u als salesprofessional. Zeker voor vakexperts die verkopen als neventaak hebben. Denk aan een architect consultant advocaat notaris stukadoor of bijvoorbeeld een tekstschrijver. Zes mythes over acquireren. Ik heb er geen verstand van. Veel professionals weten niet hoe te acquireren vanwege een tekort aan kennis en ervaring. Maar deze professionals zijn tegelijkertijd hoog opgeleide mensen die in elk geval de capaciteiten hebben om te leren. Weet u niet hoe het moet? Ik ben dienstverlener en kan niets laten zien. Veel professionals verkopen diensten en diensten hebben nu eenmaal de eigenschap dat ze ongrijpbaar zijn. U kunt een dienst moeilijk in een showroom zetten of opsturen naar een klant dat klopt.
acquireren Nederlands woordenboek Woorden.org.
kw i r er n. door betaling of inspanning krijgen. Correct gespeld acquireren komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Acquisiteren / acquireren Is het acquisiteren of acquireren? 3 definities op Encyclo. Let op Spelling deels uit 1864 bedrijvend werkwoord gelijkvloeiend ik acquireerde heb geacquireerd verkrijgen verwerven erlangen zich eigen maken.
acquireren betekenis synoniem taaltelefoon.be.
De betekenis van het werkwoord acquireren is in eigendom krijgen verwerven. Het komt vooral in zakelijke en commerciële contexten voor. U bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantrelaties en het acquireren van nieuwe klanten. Eva heeft de functie van acquirerend redacteur bij uitgeverij De Bezige Bij. Acquireren is een formeel moeilijk werkwoord. U kunt meestal een gewoner synoniem gebruiken verkrijgen verwerven aankopen. Hebt u een taalvraag? 078 15 20 25. vraag woord van de week. wekelijks in uw mailbox. meer dan 10.000 abonnees.

Contacteer ons