Resultaten voor loyaliteit

loyaliteit
Blog Loyaliteit wat is dat eigenlijk? Loyalty Makers loyaliteitsprogramma's relatiegeschenken en communicatie.
Loyaliteit wat is dat eigenlijk? Loyaliteit wat is dat eigenlijk? Laten we eerst eens in het woordenboek kijken. Loyaliteit is trouw zegt de dikke VanDale. Daar schieten we nog niets mee op. Want wat is dan trouw? Vraag honderd mensen naar hun definitie van loyaliteit en je krijgt wellicht honderd verschillende antwoorden. De mooiste definitie van loyaliteit komt misschien wel van Seth Godin. Godin is een Amerikaanse schrijver van spraakmakende boeken over marketing met veel bestsellers op zijn naam zoals Purple Cow Tribes en Permission Marketing.
Loyaliteit 5 definities Encyclo.
eigenschap dat je iemand of iets altijd steunt en niet alleen laat Voorbeeld De communisten wilden de loyaliteit aan de familie vervangen door loyaliteit. trouw zijn aan aangegane verbintenissen of aan hetgeen waartoe men door zijn positie verplicht is dit met oprechtheid en zonder achterhoudendheid. Zich voegen naar het beleid de normen waarden procedures en afspraken van de organisatie en de eigen functie rol. 1 Braafheid 2 Eerlijkheid 3 Getrouwheid 4 Getrouwheid aan een verplichting 5 Oprechtheid 6 Rechtschapenheid 7 Term dubbele nationaliteit 8 Trouw 9 Trouwhartigheid. Loyaliteit is de mate waarin men trouw is aan aangegane verplichtingen.
Loyaliteit wat is de betekenis en definitie.
Loyaliteit is de mate waarin men trouw is aan aangegane verplichtingen. Wanneer men zich echt houdt aan de afspraak is er sprake van loyaal zijn. Eerlijk en oprecht zijn valt onder loyaliteit. Hiervan is bijvoorbeeld sprake als iemand om een gunst gevraagd wordt en de vrager er vanuit gaat dat de persoon betrouwbaar is en hij het gevraagde goed uitvoert. Een loyaal iemand die bij een bedrijf werkt probeert zo goed mogelijk zijn werk te doen met alle middelen waartoe hij de beschikking heeft.
5 inzichten in loyaliteit MindfulMommy.nl.
januari 5 2014 by Braja Sorensen. Ik moet toegeven dat het wel lijkt alsof loyaliteit steeds zeldzamer wordt. Meestal bestaat de loyaliteit van iemand slechts uit een dun laagje vernis je hoeft hier maar een beetje aan te krabben en voor je het weet stuit je op de ellende die eronder zit. Mensen dénken dat ze loyaal zijn maar vaak is het niet meer dan een mengeling van eigenbelang of groepsdruk wat hoe dan ook betekent dat iemand vroeger of later zal worden teleurgesteld. Aan de andere kant is zelfbehoud natuurlijk ook een vorm van loyaliteit aan onszelf en daar gaat het juist om.
loyaliteit WikiWoordenboek.
Geluid loyaliteit hulp bestand. afgeleid van loyaal met het achtervoegsel iteit. het trouw blijven aan iets of iemand Aan zijn loyaliteit is geen twijfel. loyaliteitsconflict loyaliteitsprobleem loyaliteitsprogramma loyaliteitsverklaring loyaliteitsvraag. Het woord loyaliteit staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd loyaliteit herkend door. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands. Woorden in het Nederlands van lengte 10.
Trouw ethiek Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Trouw of loyaliteit is een morele verbondenheid vasthoudendheid of het zich houden aan een verbintenis band of verplichting. Waar deze verplichting niet wordt nageleefd waar trouw wordt geschonden en ontrouw intreedt kan sprake zijn van verraad. Loyaliteit tussen personen onderling is vaak wederzijds maar trouw kan ook zelf opgelegd zijn aan een afwezig idool of aan een gedachtegoed. Een voorbeeld van trouw is huwelijkstrouw en trouw in andere relaties trouw van partners aan elkaar. Een belangrijk aspect daarvan kan zijn dat men geen seksuele relaties aanknoopt met een ander dan de partner. Ontrouw binnen een huwelijk wordt echtbreuk of overspel genoemd. De trouwring wordt gedragen als teken voor de huwelijkstrouw.
Loyaal aan organisatie.
Je stelt het belang van je werkgever dus boven je eigen belang. Wat betekent loyaliteit concreet? Kijk bijvoorbeeld naar de positie van een account manager. In dit beroep ben je het visitekaartje van je bedrijf. Voor klanten en buitenstaanders vertegenwoordig jij alles waar het bedrijf voor staat producten klantvriendelijkheid imago en overtuiging. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid. Ben je nu een loyaal medewerker dan ondersteun je niet alleen het product dat wordt verkocht maar ook het bedrijf in zijn geheel. Je laat je bijvoorbeeld zo positief mogelijk over je bedrijf uit in de communicatie met buitenstaanders.
loyaliteit Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen loyaliteit DE loyaliteit EN loyaliteit ES. la franchise v la fidélité v la intégrité v la honnêteté v la loyauté v la droiture v. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. Boterhamzakje redt leven van te vroeg geboren baby. Peuter urenlang opgesloten in snikhete auto.

Contacteer ons